Sortering vs sælger

I denne artikel vil jeg lade dig ind på noget, som de øverste hjem baseret virksomhed folk ved. Det tog mig et stykke tid at lære det og være komfortable med det. Dette begreb sortering vs sælger.
Hvad mener jeg med det? Jeg mener, at uanset hjem baseret virksomhed du er i, skal du eller anden måde kontakte folk og kommunikere med dem. Hvis du tænker at du nødt til at finde folk og overtale dem til at deltage i din virksomhed… Held og lykke!
Hvis du har en virksomhed, der har en højere post niveau, siger over $1000, vil du ikke få nogen, der har ingen mål og en fattigdom tankegang og få dem investere over $1000 i en virksomhed. Hvis du har en af virksomheder med en lav begynder omkring $100 og du eller anden måde formår at vride arme og overbevise nogen til at deltage i – skal så du tage telefonen ud af krogen, fordi denne type person tror måske, de netop har vundet i lotteriet. To uger senere, når de har ingen resultater, vil de opfordre dig til at klage.
Forsøger at sælge en person, der er modvillige er ligesom at trække nogen til en film, de ikke ønsker at se. Ikke en fornøjelig oplevelse. Hvem vil folk gerne, at omkring?
Hemmeligheden sortering. Hvis du ved hvad man skal kigge efter, ser du kun for disse mennesker. Som jeg har nævnt i tidligere artikler, behøver du ikke at være en computer guru til at gøre de fleste hjem baserede virksomheder nu. Så hvad er de egenskaber, du leder efter? Lyst og coachability. Når du finder personen, fortjener de at høre om dine muligheder.
Hvordan mener du kigge efter disse ting? Hvad de lyder? Ønske vil du høre noget som “Jeg er færdig med job jeg nødt til at arbejde for mig selv eller andre”, “Jeg ønsker at gøre $250k og jeg vil have en ferie hjemme.” Når du hører “Ja, penge ville være rart en dag”, eller “Jeg ved ikke, jeg vil have min indkomst til at være ubegrænset”, eller “Jeg leder bare for lidt ekstra”. De er indikatorer, der ikke er en stærk vilje.
Coachability er et træk, der vil betyde, at nogen følger forretningssystemet, at chancen er allerede setup. Det er vigtigt, fordi du ikke ønsker en person, der vil gå uden for virksomhedens overholdelse af retningslinjer. Du ønsker heller ikke nogen ringer dig op tyve gange om dagen, fordi de ikke vil lytte til en uddannelse opkald.
Du vil høre en manglende coachability, som man taler med dem og de bede dig om at skære ind til chase og fortælle dem, hvad det handler om. Folk der afbryder du en masse er heller ikke coachable.
Husk, du ikke tjener mennesker, der har lidt lyst og er ikke coachable ved at bringe dem ind i din virksomhed. Hvis de flopper, fordele ingen. Din bedste svar på dem er næste!
Copyright 2005 Ron LeBlanc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.