Den rigtige måde at sende dit CV

Har en stor CV er det første afgørende skridt i en succesfuld jobsøgning. Desværre, de fleste mennesker ikke kender de bedste måder at få at genoptage bemærket. I dagens jobmarked, hvor du konkurrerer med hundredvis af andre CV’er, kan at kende den rigtige måde at distribuere dit CV gøre hele forskellen.
Du skal først og fremmest få organiseret og bevare overblikket. Når du får at opkald fra 200 genoptager du sendt, skal du sørge for du er klar til at vise, at du ved alt om det firma, der ringer. Så hold en log med angivelse af navnet på virksomheden, stilling annonceret og datoer du kontaktede dem sammen med eventuelle noter. (Læsere kan anmode om en gratis log via e-mail success@gotthejob.com).
Næste post dit CV i jobbestyrelser. Bemærk, at job, bestyrelserne ikke den mest effektive måde at få et job med de fleste af dem har en effektivitet på mindre end 3%. Ikke desto mindre bør de blive en del af din strategi. Lægge dit CV på de store job, bestyrelser og være sikker på at finde jobbestyrelser, der er specifikke for dit erhverv, som mange arbejdsgivere springe de dyre giants og fokusere deres søgning.
For at sende dit CV, skal du have en elektronisk (eller ASCII) version af dit CV. Du kan gøre dette ved at åbne dit CV i MS Word, slår fil-Gem som og vælge kun tekst. Dette vil skabe en .txt version af dit CV. Luk filen, åbne den igen og redigere ud herreløse tegn tilovers fra dine kugler og andre grafik karakterer. Denne fil vil nu skæres og indsætte i websteder og e-mails og formaterer automatisk sig selv. Når du bogfører job, bestyrelserne, huske hen til setup Søg agenter, som automatisk fortæller dig om en ny job udstationering. Dette vil lade dig være en af de første til at anvende.
Derefter skal du finde de opslåede stillinger, som opfylder dine kriterier. Du kan gøre dette ved surfing job boards, kontrol af dokumenter og ser på virksomhedens websteder. Glem ikke at se på handel publikationer som mindre folk reagere på disse annoncer, hvilket betyder, at du er oppe imod mindre konkurrence. Så meget som muligt, forsøge at finde navnet på den ansættende manager og adresse din korrespondance direkte til dem.
Nu ændre dit følgebrev passer til annoncen. Husk at en arbejdsgiver vil se på din følgebrev for 3-7 sekunder, så hold det kort og let at læse ved hjælp af mellemrum og punkttegn. Forsøg ikke at gentage hvad der allerede er i dit CV. I stedet fortælle dem hvordan du opfylder de kriterier, de nævnte i deres reklame. Derefter Korrektur følgebrevet som enhver fejl vil fjerne du.
Udskrive dit CV og følgebrev på tilsvarende brevpapir, enten en hvid eller buff farvede 24 lb. papir. Holde sig væk fra de fancy farver. Hvis du har de ekstra penge, er en 100% bomuld vandmærke papir imponerende, men egentlig ikke nødvendigt. Kig på Kopier for at sikre de udskrives pænt. Købe matchende 9 x 12 kuverter som de vil stå mere og dit gode udseende CV ikke behøver at blive foldet. Hvis du kan udskrive etiketter, købe den klare form, som de ser næsten som hvis de var skrevet på kuverten.
Dernæst vil vi sørge for at du er bemærket, fordi vi vil e-maile og sende dit CV og følge op med et telefonopkald. Ja, det er aggressiv, og hvis du gør det korrekt, vil du helt sikkert blive bemærket. Følg vejledningen i annoncen først, så hvis de siger e-mail cv’et derefter gøre det først. Ellers send papirkopier først og sende e-mailen 2 dage senere, at nævne, at e-mailen er en opfølgning til din post CV. Husk at markere i din Job søgning Log datoen du mailed/sendt dem.
Endelig, forberede sig på at kalde arbejdsgiveren ikke senere end 3 dage efter dit CV er ankommet. Dette er kritisk, da de fleste mennesker ikke gør dette. Vigtigst, udvikle en telefon script til at bruge. Hvis du bare sige, “Jeg ringer til se, hvis du fik mit CV”, så du har blæst det. I stedet vise, at du ved noget om firmaet, og at du vil virkelig gerne vide mere om jobbet. Derefter anmode en eller to store spørgsmål, der viser din viden og indsigt. For eksempel, hvis du går til en salg holdning, spørger, “Jeg kender din virksomhed vokser, er denne position for et nyt territorium eller en eksisterende kontaktperson?” Hvis de siger, det er et nyt territorium, henkastet nævne hvordan du har åbnet et nyt område inden og leveret 120% af salgsmål. Så vidt muligt forsøge at opbygge en rapport med den person, du taler med, som arbejdsgivere ansætter personer de kan lide. Vigtige tip: Se dit energi niveau og intonation, da de er de vigtigste faktorer, der definerer, hvordan du vil komme på tværs. Være venlige, professionelle og samtale. Ende ved at spørge, hvis du kan kalde dem igen næste uge for at se hvordan det går med udvælgelsesprocessen.
Husk at de fleste mennesker ikke følger disse trin, og hvis du gør det, dit CV vil stige til toppen af stakken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.